(UZNEMIRUJUĆE) IZMASAKRIRANI RUSKI VOJNIK PRONAĐEN U PODRUMU ZA MUČENJE KOD HERSONA: Telo bez nogu, prerezan grkljan - okolo špricevi (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 05. 2022. u 18:54

RUSKE snage bezbednosti otkrile su prostoriju za mučenje i minirano telo u uniformi ruske vojske bez nogu i u selu Zelenovka, sedam kilometara severoistočno od Hersona.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ИЗМАСАКРИРАНИ РУСКИ ВОЈНИК ПРОНАЂЕН У ПОДРУМУ ЗА МУЧЕЊЕ КОД ХЕРСОНА: Тело без ногу, пререзан гркљан - около шприцеви (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Telegram/RIA novosti

- Minirano telo, pretpostavlja se ruskog vojnika, pronađeno je u podrumu kafića ‘Stari hrast’ pored puta M-14. Na telu su ostaci vojne uniforme Oružanih snaga Rusije. Telo je bez nogu, sa tragovima mučenja i prerezanog grkljana - rekao je za Sputnjik predstavnik snaga bezbednosti koje je učestvovao u operaciji tokom koje je otkrivena prostorija za mučenje.

Prema njegovim rečima, po kafiću su razbacani špricevi, pretpostavlja se sa drogom, kao i veliki broj plastičnih pakovanja za američke protivtenkovske sisteme „džavelin“ kojima Amerikanci snabdevaju ukrajinsku vojsku i pripadnike ekstremističkih bataljona.

Na video-snimku se vidi da se pored tela nalazi predmet za koji pripadnik snaga bezbednosti kaže da je protivtenkovska mina, a dodaje i da se u blizini nalazi i trotil.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: 

CRKVA U JEKATERINBURGU: Miri sovjetsku i carsku Rusiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna