Ruski milijarder koji živi u Londonu Petar Aven, koji je donedavno bio na čelu upravnog odbora Alfa-banke, govorio je za britanski list Fajnenšel tajms o teškoćama sa kojima se suočio nakon uvođenja ličnih sankcija u zapadnim zemljama.

Petra

26.03.2022. 00:13

Brate, idi svojoj kuci, nedozvoli da te oni deportiju, ko pasce, imaces hleba i vode....ljubav svog naroda, pa kad sve prodje, pametan si, znaces sta preduzeti, znaces, a i sad vidis te velike prijatelje???

Velja

26.03.2022. 08:38

Pamtim još 2012 je sve ove šmekere skupio Putin na sastanku i lepo ih upozorio da ne vade pare iz Rusije, da se ne baškare po Londonu, Kipru, francuskoj Rivijeri i tako dalje pošto će im jednom to doći glave i to ne njegovom rukom. Lepo ih je nekoliko puta upozoravao. A oni ništa, teraj dalje, živeo zapad i baškarenje. E pa sad kukajte. Nije vam bio dobar Krim, trebala vam Nica. Niste hteli Moskvu ili Petersburg, prilepio vam London. Ajd sad, kad ste letos pevali, sad igrajte.

Sasa

03.04.2022. 12:45

Blokirani novac je uglavnom novac ruskih oligarha koji žive van Rusije i nije ih nikad bilo briga za ruski narod i interese Rusije. Zbog toga se Rusije i ne obazire na blokadu tog novca. Činjenica je da će zapad uskoro izjaviti da taj novac mora biti usmjeren na obnovu ukrajine što znači da će zapadne firme raditi i metar asfalta će biti 20 000 eura. Evropa gubi jer nikad više neće dobiti povjerenje za ruski novac koji će u potpunosti biti preusmjeren u Kinu, Tursku, Brazil i jednu ostrvsku zemlju. Kako se radi o milijardama, Evropi će mnogo nedostajati taj priliv novca.