IZVRŠNI direktor Međunarodne agencije za energiju (IEA) Fatih Birol ocenio je danas odluku ruskog predsednika Vladimira Putina da „neprijateljske" zemlje plaćaju ruski prirodni gas u rubljama kao „pretnju bezbednosti".

uzas

24.03.2022. 20:39

Ovim recima,i ovakvim stavom,glavni ginekolog EU je samo pokazala,koliko je u zabludi,i koliko leti u oblacima. Zeno! Idi radi svoj posao,za koji si se skolovala. Ti dve cuke nemas o politici. Pa rti si svojim stavovima,vec unistila celu Evropu. Pa vise neznate sta ce te,i kako da pokrijete sva sranja koja ste uradili,pa mislite da cete napadajuci na Rusiju,da se izvicete? Pa Rusija je ogromna,bogata zemlja. Pa vi mislite,da Rusima toliko trebaju vasi proizvodi? Zahvaljujuci vama glupacima,oni su povecali svoju proizvodnju svih proizvoda,na koje ste uvodili sankcije. Vise im nista vase i ne treba. Ali zato,sve njohovo,jos kako vama treba. Bez tog njihovog,pocinje glad,beda,i smrzavanje kod vas. Samo,vi ste toliko bolesni,da sve to ne vidite,ili se bas dobro pravite,da ne vidite. Nadam se,a i to vam zelim,svima vama u Evropi,da sve to osetite,na vasoj kozi. Sve to,sto ste zeleli,i uradili drugima!!!!

Dragan

24.03.2022. 20:57

Ova ratoborna Lajen ima stvarno u sebi "najcistije i jedino ispravne" gene. E tako bar ona misli i tako se i ponasa (a zna se i od koga je to nasledila). Uvela nezapamcene sankcije Rusiji, olajava je na sva usta i jos zahteva od iste da joj se na tom "dobrocinstvu" zahvali.

Max

24.03.2022. 21:07

Lopovi jedni vi se pozivate na pravo,niste li upravo vi koji ste pogazili to isto pravo mnogo puta,kad vama pase onda se pozivate na njega,nemate vi morala ni zrno,vidjecete kroz par mjeseci kad pocnete zatvarati fabrike a narod izadje na ulice,doveli ste u eu parlament i na celo drzavica,americkih satelita nespsobne ljude i nova pokoljenja bivsih nacista.Nece moci vidjet ce te vrlo brzo da ste se zaigrali

Energenti su potrebni

24.03.2022. 21:17

Ako je vrema ucene energentima proslo, onda nemojte da kupujete...Ali ipak trebate te energente zar ne?! Suplja je ta vasa prica...Nego brze nabavite te rublje...

Lucky

24.03.2022. 21:18

Ponuda u potraznja!!! Prodajem svoje kako hocu. Ko hoce ,hoce ko nece ,zabole me .... Da vas EU politicara takvih kakvi ste nadobudni a glupi ,nije bili u poslednjih 30 godina na celu EU. Sve bi bilo mnogu drugacije ,lepse ,veselije,zdravije. Medjutim takvi a pokvareni i u samoj srzi,doveli ste do ovakvig zabrinjavajuceg stanja po covecanstvo. Dali vam ameri neku paricu a vi sve za vas sveti dolar!!!

master

24.03.2022. 21:23

Curo, moja roba, ko voli nek izvoli, a vi grejte sa na drva, a sto se tice nafte, nebi vam skodilo malo setnje, biciklovi ce sada da prorade, samo morate izmisliti i zimske gume za njih.

Nemanja

24.03.2022. 22:03

"To bi bila unilateralna odluka i jasno kršenje ugovora"... Vase sankcije su unilateralna odluka na koji Rusija nije odgovorila sankcijama. Samo traze da se isporuceni energenti plate drugom valutom. Sta je problem?

građanin Cane

24.03.2022. 22:21

A zarobljene devizne rezerve u bankama i čak u Svajcariji? Kako da vam plati kad ste protivno međunarodnom pravu zabranili da raspolaže država svojim novcem?

Luka

26.03.2022. 08:46

Toliko ste se navikli na politiku ucjenjivanja ,da ste izgubili busolu.Sad vam je stigao pravi odgovor,pa se pomalo morate privikavati na politiku ucena i sankcija koje ste vi izmislili.