UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski pozvao je Zapad da obezbedi Ukrajini vojne avione, ako nisu spremni da zatvore nebo nad zemljom.

Komentari (10)

Strucnjakowsky

03.03.2022. 22:55

Džabe cviliš neće ti dati. Zar ne svataš da si upao u zamku zapada. Ugurali su te u rat sa Rusijom samo da bi njima naudili.Klovn si koji si postavljen tu sa tim zadatkom

Toplica

04.03.2022. 02:36

Слушај Зеленски остави се посла којег неможеш водити.Запад те користи да би Русију ослабијо,а тебе вуку за нос као послушника малог од најмањег.Бегај док је на време бегај Зеленко Русису ти за петама,само је питање дана кад се дате ухапсе.Погледај иза себе ако смеш.Е Зеленко што направи од себе ИЗГУБЉЕНИ СИНЕ.

Torbik

04.03.2022. 06:10

Zelenski, dali su ti pogrešan scenario za čitanje... Ali, ne brini... Vreme je za uništenje... Zašto su se naučnici mučili da naprave tolika samoubilačka oružja? Iskoristiti ih, a ti traži, zadužuj svoje gražđanstvo, jerbo Jevropa ljude ne da, možda i nema... Ali, daju kredite...

Zelenski

04.03.2022. 08:42

Možda pomislio ako Džejms Bond može da upravlja i tenk i avion i helikopter, da može svako. Zelenski, probudi se, ti nisi u filmu, navukli su te cia, juesej i eu da ubijaš braću,kao i kod nas što je bilo, oni više vole kučiće i mačiće, ni svoje rođene ne žale.

Lidija Dimitrov

04.03.2022. 11:04

Zar si stvarno mislio da će bilo ko zbog tebe gospodine Zelenski ući u rat sa Rusijom? Svi će velikodušno da ti šalju oružje, ništa ne brini. Zar si mislio da si nekom u Americi bitan? U EU se spremaju na godišnje odmore, biraju kruzere, destinacije, a šta ćeš ti izabrati?