BRITANSKA ministarka spoljnih poslova Liz Tras, koja je došla u zvaničnu posetu Moskvi, na Tviteru je po dolasku pripretila "katastrofalnim posledicama po Rusiju u slučaju rata sa Ukrajinom".

Komentari (12)

Devojce

11.02.2022. 00:07

@Portir - Tada je bila na Ibizzi i radila rane radove, slike tih dozivljaja je videla u Moskvi, prvo sto joj je pokazano bilo je par slika sa ranim radovima, par filmova, i sve se zavrsava sa filmom u vreme korone. Pobegla je iz Moskve a samo sto nije zatraziola azil od Lavrova.

Lucky

10.02.2022. 10:21

Nije to nemoguce ,samo u tom slucaju britanija ce biti najvece slano jetero na svetu.Nemacka takodje a amerija ce biti unustena sa 3 do 4 rakete .Jedna ce gadjati Jelouston a druga Los Andjelles. Dve ce onako da im tresnu

Novi

10.02.2022. 11:29

Da je Rusija kao Srbija, Irak, Libija ili Sirija onda bi Amerika i Engleska izmislili Markale, Račak, sredstva za masovno uništenje ili drugo i napali Rusiju već ranije. Ovako mogu da laju kao kerovi na lancu ili da njihovi vazali napadnu Rusiju. Znači da je došao red na Hrvate, Albance, ..., Poljake, a prvo pounijaćene Ukrajince da to urade za njih.

Mile

10.02.2022. 15:07

Moraš biti bez mozga i osećaja za realnost . . . I naravno pokvaren do srži . . . Al' ne bih voleo videti ovaj sraz . . . I ned'o Bog, koliko god su zaslužili za toliku količinu zala koje su, zajedno sa onom nezemljom, učinili po celom svetu, da im se to dogodi . . .?

Milinko

10.02.2022. 16:16

Ovi sa zapada,pogotovu Engleska i Amerika,bi bilo bolje da dogovaraju s Rusijom a ne da nastupaju sa pozicija sile i kucaju na vrata Rusile. Naucili su da se igraju sa manje mocnim drzavama i da im sve diktiraju i namecu silom kao da je njihov cijeli svijet. Treba neko da da ih opece po prstima jer su izgubili orjentaciju i da se manu modifikovanog fasizma zavijenog u foliju koju zovu demokratija.

Stojko

10.02.2022. 22:50

Pa Lavrov dosta diplomatskih šamara od Britanaca. Gospođa preti, pa mogao je da kaže da će teške posledice u tom slučaju biti i za UK.