NE isključujem mogućnost oružanog sukoba između Rusije i Ukrajine zbog velike koncentracije ruskih snaga u blizini ukrajinske granice, izjavio je visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borelj.

Komentari (8)

wolf30

10.01.2022. 23:01

Pa nisu Rusi glupi da im se ponovi "srpski scenario". A ni NATO nije toliko prisao granicama Rusije da pije kafu. Ako Ukrainci budu toliko glupi pša udare na Dombas bice surovo kaznjeni za jedan dan, a prazna EU puska nece opaliti jer nije sposobna bez amerikanaca koji sve fingiraju.

Nenad

10.01.2022. 23:02

Da li ikada mogu da kazu nesto smisleno, da ne pucaju sebi u stomak? Jesu li Nato vojnici, za razliku od ruskih, dosli na kaficu do ruskih granica? Sa ratlukom i kiselom?

Gio

11.01.2022. 01:25

Sigurno, a kad ameri stignu u avganistan, irak, libiju, srbiju, siriju, vidim kako su otišli odma posle prve kafe, pili je na kašičicu po 15god. Negde duže negde je nisu još posrkali. Ubice, hladnokrvne, ne postoji drugi izraz. Ovakve izjave su inače toliko providne da ih je glupo i komentarisati, što ja upravo radim, hm. I ono tipa NATO je odbrambeni savez. Strašno, kud političari krenu za parama tu trava ne raste više..