BOLSONARO SE OGLASIO IZ BOLNICE: Drugi put hospitalizovan sa istim simptomima od kada je izboden (FOTO)

Tanjug

03. 01. 2022. u 15:41

BRAZILSKI predsednik Žair Bolsonaro nakon hospitalizacije zbog bolova u stomaku, oglasio se na svom Tviter profilu i poručio da će možda morati da se podvrgne operaciji.

БОЛСОНАРО СЕ ОГЛАСИО ИЗ БОЛНИЦЕ: Други пут хоспитализован са истим симптомима од када је избоден (ФОТО)

Foto: AP Photo/Raul Spinasse, File

- Biće sprovedeno još pregleda kako bi se utvrdilo da li će biti neophodna operacija u predelu stomaka - objavio je Bolsonaro na Tviteru, zajedno sa fotografijom na kojoj podiže palac u svom bolničkom krevetu, prenosi agencija Rojters.

Brazilski predsednik je naveo da mu je to druga hospitalizacija "sa istim simptomima" otkako je izboden tokom predsedničke kampanje u septembru 2018. godine.

Bolsonaro je primljen noćas u bolnicu zbog bolova u stomaku, i bio je na pregledu da bi se utvrdilo da li je neophodna operacija, izjavio je Bolsonarov lekar Antonio Luis Masedo za novinski sajt UOL.

Brazilska TV mreža "Globo" prikazala je slike Bolsonara kako se spušta niz stepenice predsedničkog aviona nakon što je sleteo u Sao Paulo sat i po posle ponoći, a zatim je prebačen u bolnicu "Vila Nova Star", prenosi "Globo".

OVAJ SNIMAK JE BIO OBRISAN: Video sa Obamine žurke koji je izazvao negodovanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMP ISPRED SUDA NA MENHETNU: Nije mi dozvoljeno da govorim