URSULA PONOVO PRETI SANKCIJAMA: Ako krenu na Ukrajinu, Moskva će snositi posledice

Tanjug

17. 12. 2021. u 07:39

EVROPSKA unija je spremna da uvede sankcije koje će naneti "velike troškove" Rusiji ako ruska vojska napadne Ukrajinu, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

УРСУЛА ПОНОВО ПРЕТИ САНКЦИЈАМА: Ако крену на Украјину, Москва ће сносити последице

Ursula fon der Lajen / Foto AP

- Da ne bude sumnje. Ako Rusija krene protiv Ukrajine, Unija će biti u poziciji da preduzme sankcije koje bi mogle da imaju ogromne troškove za Moskvu. Uradili smo svoj posao u tom pogledu - izjavila je Fon der Lajen sinoć na konferenciji za novinare održanoj posle samita lidera EU u Briselu, a prenosi agencija Rojters.

BONUS VIDEO: ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM - Njegova reakcija će vas oduševiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku