RUPA NA AUTOPUTU PROGUTALA VOZILA: Posledice uragan Ida - Kolovoz se razdvojio, dvoje poginulih, 10 povređenih u SAD (VIDEO)

Tanjug

31. 08. 2021. u 20:56 >> 20:59

NAJMANjE dve osobe su poginule, a 10 je povređeno kada je sedam vozila uletelo jedno za drugim u duboku rupu koja se stvorila nakon što se razdvojio autoput u ruralnom delu Misisipija zbog uragana Ida koji je prošao tim područjem, saopštile su danas vlasti.

РУПА НА АУТОПУТУ ПРОГУТАЛА ВОЗИЛА: Последице ураган Ида - Коловоз се раздвојио, двоје погинулих, 10 повређених у САД (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

Moguće je, naime, da je olujna kiša prouzrokovala sinoćni kolaps, a vozači možda jednostavno nisu videli da je kolovoz ispred njih nestao, saopštio je šef patrole Misisipija Kal Robertson, preneo je AP.

Odeljenje šerifa okruga Džordž primilo je prvi poziv o nesreći oko 22:30 časova.

Robertson je rekao za američki novinsku agenciju da su pojedina vozila završila naslagana jedno na drugo dok su upadala u ponor, koji se otvorio u ruralnom području bez ulične rasvete.

Ida je ostavila za sobom čak 33 centimetra vode dok je prolazila kroz Misisipi, saopštila je Nacionalna meteorološka služba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a