AMERIČKI predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da ne žali zbog odluke o povlačenju vojnika iz Avganistana i od lidera te države zatražio da se ujedine i "bore za svoj narod".

Mija

11.08.2021. 17:17

Ovo sa Afganistanom je samo početak Nestajanja ujedinjenje Evrope i jedan od prvih čavala u ljesu te iste nazovi ujedinjenje Evrope koji je zabila Amerika. I svi se prave slijepi i gluhi u lopovsko amerikanofilskom Briselu i pomažu amerima da konačno rasture tu tvorevinu koja zapravo nikada nije trebala ni postojati da ona nije nastala kod nas rata nebi ni bilo. Nas su žrtvovati da bi se švabija ujedinila i ojačala. Lakše je amerima kontrolirati jednu švabiju koja kontrolira Evropu nego li sve nas ostale ponaosob.

Jastreb

15.08.2021. 15:10

Kad bi znao šta će biti sa vašim saradnicima koji nisu uspeli da umaknu ne bi ti baš bilo milo ali zabole vas za prodane duše i izdajnike, TAKO IM I TREBA. Nije kapitulirala samo fašistička amerika već i čitava zapadna fašistička evropa. Ali tek će oni osetiti šta će im se dešavati za zlo koje su načinili Afganistanu, zažaliće sve šti su uradili u tom pravcu.