„NLO SU NAM ISKLJUČIVALI NUKLEARNA POSTROJENJA“: Vođa američkog programa za istraživanje tajnih pretnji (VIDEO)

Novosti online

09. 06. 2021. u 19:12

NEPOZNATI leteći objekti više puta su se mešali u rad američke nuklearne tehnologije, kao što su elektrane, ali i postrojenja nuklearnog oružja, primoravajući neke da se isključe, rekao je bivši šef Pentagonovog ugašenog programa za NLO.

„НЛО СУ НАМ ИСКЉУЧИВАЛИ НУКЛЕАРНА ПОСТРОЈЕЊА“: Вођа америчког програма за истраживање тајних претњи (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Luis Elizondo, koji je predvodio Program napredne identifikacije pretnji iz vazduha i kosmosa, kako se zvao nekadašnji program za istraživanje NLO, rekao je to „Vašington postu“ pred objavljivanje izveštaja Pentagona o neidentifikovanim vazdušnim fenomenima, koji treba da bude obelodanjen krajem juna.

-Imali smo incidente u kojima su se neidentifikovane letelice mešale u rad i čak dovele do isključenja naših nuklearnih mogućnosti, rekao je Elizondo.

On je dodao kako postoje podaci da se nešto slično dešavalo i u drugim zemljama i da su tamo čak doveli do uključivanja nuklearnih postrojenja. Elizondo je naveo da to pokazuje kako se radi o nečemu zabrinjavajućem, iako bi mnogi rekli da je isključivanje nuklearnih postrojenja dokaz miroljubivosti.

-Mislim da ima dovoljno dokaza kako su pokazali interesovanje za našu nuklearnu tehnologiju, rekao je Elizondo.

Kada je u pitanju izveštaj Pentagona koji sledi, Elizondo veruje da će on pokazati „jednom za svagda“ kako NLO nisu američka, ruska ili kineska tehnologija.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili