NOVA USLUGA U TURSKOJ: Svaki turista dobija ličnog asistenta!

A. M.

27. 05. 2021. u 08:51

DA li ste lepo spavali? Hoćete da prošetamo, popijemo kafu ili da vam nešto donesem? Turisti u Turskoj više ne moraju ni o čemu da brinu, jer u sve više hotela mogu da dobiju ličnog asistenta.

НОВА УСЛУГА У ТУРСКОЈ: Сваки туриста добија личног асистента!

Foto: Novosti

- Asistent preuzima gosta čim se prijavi na recepciji, odvede ga do sobe i od tog trenutka počinje da brine o svemu - kaže Dušan Anastasov, ispred jedne turističke agencije u Antaliji.

Lični asistent nije novina, ali su od početka korone ovu vrstu usluge uveli mnogi hoteli. Asistent prvu poruku pošalje u 8 časova ujutru, a poslednju za laku noć u ponoć.
Tako se može videti turista koji šeta sa asistentom umesto suprugom! Asistenti se razlikuju od batlera jer turisti organizuju odmor, praktično kao lični sekretar.
Asistenti im nabavljaju maske, biraju im izlete i dočekuju ih iz šopinga, igraju sa njima odbojku, pa čak i mažu kremom za sunčanje!
 Uveče, u diskotekama neretko turisti đuskaju upravo u društvu asistenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MODI HOĆE TREĆI MANDAT: Pravo glasa u Indiji ima 968 miliona ljudi