USMRTIO POGREŠNOG? Šokantno otkriće zašto se Elmir Čolić (25) "golfom" zabio u goste kafića kod Brčkog! (FOTO)

O. MATAVULj

18. 05. 2021. u 20:25

ELMIR Čolić (25) iz Rašljana, koji je uhapšen nakon što se "golfom 4" zabio u baštu kafića u Gornjem Rahiću kod Brčkog, namerno se zaleteo u goste kafića i usmrtio jednog čoveka, saznaju "Novosti".

УСМРТИО ПОГРЕШНОГ? Шокантно откриће зашто се Елмир Чолић (25) голфом забио у госте кафића код Брчког! (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Izvor blizak istrazi otkriva da se Čolić kritičnog dana sukobio sa Zijadom Karalićem, s kojim je razmenio više teških reči i psovki. Sukob se nastavio i u Gornjem Rahiću i dok je Karalić s društvom sedeo u kafiću, Čolić se "golfom" zaleteo prema njemu. Automobilom je udario u više osoba, koje su sedele u bašti, i teško povredio Šeću Karalića. Nesrećni čovek je prevezen u bolnicu gde je preminuo usled zadobijenih povreda. Zijad Karalić, koji je bio meta napada, u naletu vozila je zadobio lakše povrede.

- Osumnjičeni se u nedelju, kada se sve odigralo, sukobio sa Zijadom na jednom narodnom veselju u Čeliću. Međusobno su razmenjivali psovke i teške reči, a još se utvrđuje da li je bilo i fizičkog sukoba i šta je bio motiv njihovog sukoba - kaže izvor blizak istrazi.

Dodaje da su i nakon toga imali žestoku raspravu, koja se nastavila u Gornjem Rahiću, gde je Zijad s društvom seo u kafić.

- U nameri da povredi Zijada, osumnjičeni se vozilom zabio u baštu kafića - navodi izvor upućen u istragu.

Zbog napada na Zijada Karalića osumnjičenom Elmiru Čoliću na teret je stavljeno krivično delo pokušaj ubistva. Zbog smrti Šeće Karalića tereti se za teško krivično delo protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine sa smrtnim ishodom, za koje je zaprećena kazna od jedne do 12 godina zatvora, i izazivanje opšte opasnosti.

PREDLOŽEN PRITVOR

ELMIR Čolić je nakon kriminalističke obrade saslušan u Tužilaštvu Brčko distrikta, koje je zatražilo da mu se odredi jednomesečni pritvor.

U javnosti se pojavio i uznemirujući video-snimak, koji je sačinjen neposredno nakon udara "golfa" u kafić. Na snimku se vidi da više osoba prilazi "golfu" i pokušava da izvuče vozača. U tom trenutku vozač ponovo dodaje gas i beži s mesta zločina. Međutim, svega 200 metara dalje "golfom" je udario u ogradu, gde se zaustavio.

Foto: fejsbuk

Elmir Čolić

Celi događaj izazvao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža koji su osuđivali postupak osumnjičenog, tražeći da mu se izrekne najstroža kazna. Bilo je i onih koji su mu davali podršku, opisujući ga kao dobrog momka koji je "pukao" zbog postupaka drugih. Izdvaja se i komentar u kojem se navodi:

- Samo da si me poslušao, danas bi bio sa mnom - napisao je jedan Čolićev prijatelj.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)