HRVATSKI predsednik Zoran Milanović odao je poštu Srpskim, Jevrejskim i Romskim žrtvama u Spomen parku Jasenovac povodom obeležavanja 76. godine proboja poslednjih zatvorenika u ovom logoru smrti.

Sumadinac

22.04.2021. 12:51

Sram te bilo zasto ne pogledaš stvarni broj po statistici koliko je Srba pobijeno barem ima po umrlicama koje su se vodile za vreme logora i posle njega.

SVAKE GODINE IZNOVA UBIJAJU SRPSKE ZRTVE

22.04.2021. 13:04

USTASKA POSLA! Ajde nek nemacki predsednik ode u Ausvic i kaze, kako zidovi uvelicavaju broj zrtava, pa onda da vidimo i cujemo kako ce svet da reaguje. Mene samo interesuje: ZASTO SRBIJA NA TO NE REAGUJE?

Pera

22.04.2021. 13:22

Neodređujemo mi srbi broj žrtava već hrvati koi su ih pobili! Postoje fizički dokazi o broju žrtava jer dve mađunarodne komisije koje su istraživale zločine fašizma po evropi boravije su u jasenovcu neposredno posle rata jedna je zaključila da je ubijeno preko milion ljudi(srba) a druga da je ubijeno oko 1 400 000 dakle mnogo više nego što je jevrein broz tito(dokazano sudski da je jevrein iz mađarske) postavio kao "istinu"u ime bratstva jedinstva i saveza komunista i ustaša koi postoi još od pre rata(postoje pisani dokazi) a i američki avion je neposredno pred rušenje jasenovca fotografisao taj prostor pa se vidi da grobna polja zauzimaju 16 kvadratnih kilometara a postoje izveštai ustaša nemcima pred kraj rata da su poubijali preko 1 400 000 srba a i arhive vatikana nemačke moskve i londona imaju obimne dojaze o tome! Hrvati pokušavaju da sakriju ono što je nemoguće sakriti a time se i danas poistovećuju sa svoim pretcima odavno ih je trebalo na međunarodnom nivou tužiti za genocid! Ućutkati ih zauvek i osvetiti naše mučenike!

Mama

22.04.2021. 13:40

Djubre ostaje djubre!Hrvati glume vernike,a da su vernici nikada ne bi pobili toliko nejaci.Nista nama nece vratiti nasu pobijenu decu ali ni njihove duse nikada nece naci mir.Zlo nikada ne izadje na dobro.

Postar

22.04.2021. 13:41

Da vam smrt ne pozelim i da budemo kao vi, "nedaj boze" onda ovako - pa dabogda se iselili iz Hrvatske onoliko malo koliko ste Srba pobili u zadnjih sto godina! Eto, to vam zelim, da vam se desi u sledecih par godina. Bog vam u tome pomogao!

Vatro Marx

22.04.2021. 14:31

Ovakvom ponasanje predsjednika Hrvatske gospodine Milanovica, svojom izjavama gubi svako povjerenje u njegovu Hrvatsku i regijonu. On laze dok istorija istinu kaze, to svi mi znamo.

Ognjen

22.04.2021. 21:26

Па за Хрвате никад није довољно убијених Срба. Колико год да нас поубијају, њима је то мало. Злочин у Сребреници се проглашава за геноцид, а 700000 (седамсто хиљада) Срба је мало и премало. Убијање деце, бацање живих људи у пећ није довољно за Хрвате. Сви се они нама Србима смеју за столом мира, док под столом оштре нове ,,србосијеке". Хвала Богу, отрезнили смо се од ,,Братства - јединства". Жалим само Србе. Други имају ко ће их жалити, а Срби имају само Србе.