DODIK ŽESTOKO ODGOVORIO IZETBEGOVIĆU: "Kada ga sretnem - imaću šta da mu kažem!"

S.M.

20. 04. 2021. u 19:28

PREDSEDNIK SNSD Milorad Dodik poručio je da današnje izjave Bakira Izetbegovića prevazilaze sve što je do sada rečeno.

ДОДИК ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Када га сретнем - имаћу шта да му кажем!

Foto: Printscreen

Dodik je  ocenio da izjave lidera SDA predstavljaju stavljanje etikete genocida čitavom jednom narodu i da je to apsolutno neprihvatljivo.

– A ja ću, kada ga sretnem, imati šta da mu kažem. Ono naše prostački ću mu reći, staviću ga tamo gde je nekad bio – poručio je Dodik.

Podsećamo, Izetbegović je u intervjuu za „O kanal" izjavio da je spreman da stane ispred ljudi ako dođe do rata, a potom je poručio:

- Radije bih danas umro nego dopustio da genocidaši zavladaju delom Bosne i Hercegovine. Definitivno. To vam govorim danas za ramazan. Dakle, nema govora da će to napraviti. Mogu početi, ali neće znati kako će to završiti – poručio je Izetbegović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)

Kikimora

21.04.2021. 00:15

Pa on je uvek prost. Javno je psovao na TV. Inace mu je nadimak Mile Ronhil jer je u ratu svercovao cigarete, umesto da je drzao pusku. Godinama insistira na otcepljenju i on ce biti glavni krivac sto ce ono malo hriscana u Sarajevu stradati. Isto kao sto niko iz Srbije, i niti jedne Pravoslavne drzave nije ni upitao 4 godine za Srbe iz Sarajeva. Bruka do neba.