DRAGANA JECKOV PRED IZBORE U VUKOVARU: Apsolutni prioritet osvajanje mesta dogradonačelnika, spremni veliki projekti

Novosti online

13. 04. 2021. u 13:56

DRAGANA Jeckov, potpredsednica SDSS-a i nosilac izborne liste u Vukovarsko-sremskoj županiji ističe značaj predstojećih lokalnih izbora za srpsku zajednicu.

ДРАГАНА ЈЕЦКОВ ПРЕД ИЗБОРЕ У ВУКОВАРУ: Апсолутни приоритет освајање места доградоначелника, спремни велики пројекти

Foto: Printscreen

- Važno je da zadržimo vlast u opštinama u kojima smo započeli važne projekte kako bismo našim građanima obezbedili sigurniju i bolju ekonomsku budućnost, ali je isto tako važno da učestvujemo u formiranju vlasti u većim gradskim sredinama - ističe Jeckov.

- Za nas kao nacionalnu srpsku stranku u hrvatskoj osvajanje mesta dogradonačelnika iz redova srpskog naroda u gradu Vukovaru je apsolutni prioritet kao i učestvovanje u budućoj gradskoj vlasti kako bismo mogli realizovati ekonomske, kulturne i druge projekte od najvećeg interesa za srpsku zajednicu.

Ona ističe da smo svi svedoci velikog broja incidenata na nacionalnoj osnovi koji se događaju uglavnom samo zbog toga što je neko Srbin, i ističe da za to smatra politički odgovornim desne stranke u Hrvatskoj.

- Nadamo se da će mržnja i netrpeljivost napokon prestati i da ćemo zajedno sa predstavnicima hrvatskog naroda moći graditi bolju atmosferu suživota za sve ljude bez obzira na njihovu naciju i veru - rekla je Jeckov, pa dodala:

- Bićemo posvećeni boljoj saradnji sa Republikom Srbijom i ako smo svesni da ovo nisu nacionalni izbori ali smatramo da se kroz konkretne projekte u sredinama gde žive Srbi u Republici Hrvatskoj ova saradnja najbolje može realizirati. Da bismo implementirali zajedničke projekte sa Srbijom važno je da naši ljudi budu izabrani u sredinama u kojima Srbi žive.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)