DODIKOV SAVETNIK RAZOTKRIO BAKIRA: Evo zašto su za Izetbegovića Srbi „loš narod”

Novosti online

23. 01. 2021. u 17:32

IZJAVOM da su "Srbi loš narod" Bakir Izetbegović je samo otvoreno rekao ono što već odavno znamo, a to je da je kompletno bošnjačko rukovodstvo ogrezlo u srbofobiji i mržnji prema svim nebošnjacima, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

ДОДИКОВ САВЕТНИК РАЗОТКРИО БАКИРА: Ево зашто су за Изетбеговића Срби „лош народ”

Foto: EPA

- Za Bakira Izetbegovića Srbi su verovatno loš narod zato što devedesetih godina nisu pristali na realizaciju 'Islamske deklaracije' njegovog oca Alije Izetbegovića kojom je BiH trebalo da bude transformisana u 'islamsku republiku' - rekao je Kovačević.

On je u izjavi naglasio da su za Bakira Izetebegovića Srbi loš narod verovatno i zato što danas ne pristaju na realizaciju dekalaracije SDA prema kojoj u BiH nema mesta za Srbe i Hrvate, kao ni za Republiku Srpsku.

Kovačević je rekao da su Srbi za Bakira Izetbegovića verovatno loš narod i zato što uporno biraju Milorada Dodika za svog lidera, a ne one koji su po njegovoj volji i sa kojima bi do mile volje mogao da poništava izbore u Srebrenici sve dok tamo ne bi bio izabran kandidat Bakira Izetbegovića.

- Posle izjave Bisere Turković, koja je srpski narod uporedila sa nacistima, a Milorada Dodika sa Adolfom Hitlerom, i posle izjave Bakira Izetbegovića da su 'Srbi loš narod' mislim da samo onim najnaivnijim u Republici Srpskoj i BiH, ali i međunarodnoj zajednici nije jasno šta je cilj bošnjačkog rukovodstva, a to je BiH bez Srba i Hrvata, BiH bez Republike Srpske i BiH u kojoj samo Bošnjaci donose odluke - zaključio je Kovačević.

(Srna)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)