NESVAKIDAŠNJI PRIZOR KOD SARAJEVA: Krdo konja blokiralo saobraćaj, privukla ih so posuta po zaleđenom putu (VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2021. u 20:21

НЕСВАКИДАШЊИ ПРИЗОР КОД САРАЈЕВА: Крдо коња блокирало саобраћај, привукла их со посута по залеђеном путу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

MNOGI su danas, ali i juče mogli prisustvovati neobičnoj sceni na putu između Sarajeva i Vogošće gde je nekoliko napuštenih konja blokiralo saobraćajnicu.

Iako su konji na putevima česta pojava na području Livna i okolnih mesta, mnogi su se iznenadili kada su životinje videli na frekventnoj cesti u blizini Sarajeva, tačnije u naselju Hotonj.

Životinje su svakako izazvale veliko interesovanja građana koji su bili u prolazu, međutim u isto vreme prouzrokovali su i velike gužve s obzirom na to da su tokom prolaska blokirali nekoliko traka.

Prema navodima građana, životinje su se najviše zadržale na delovima puta na kojima je posuta so koju su jeli, da bi se nakon toga uputili prema obližnjoj šumi i kućama koje se nalaze pored puta.

Iz Policijske uprave Vogošća potvrdili su za Klix kako su zaprimili nekoliko prijava građana povodom ovog slučaja te su sve informacije prosledili nadležnim inspekcijskim i veterinarskim službama.

Takođe, istakli su kako su službenici PU Vogošća izašli na teren kako bi osigurali deo puta na kojem su prisutne životinje da ne bi došlo do saobraćajnih i drugih nesreća.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)