DANAŠNjA poseta srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika Zagrebu, uznemirila je bošnjačke i hrvatske zvaničnike u Sarajevu, a nakon reagovanja dvojice članova Predsedništva BiH Šafika Džaferović i Željka Komšića, oglasila se SDA Bakira Izetbegovića, ocenivši da ta poseta, kako tvrde, nosi "opasnost za dodatnu destabilizaciju BiH".

Komentari (10)

Lele

16.09.2020. 12:36

Lele,lele što kažu Crnogorci.Dokle seže ljudsko licemerje.Nema zemlje koju nisu posetili Izetbegović i Dzaferović u solo aranžmanu ,a sad im smeta poseta Dodika Hrvatskoj.

ban Kulin

16.09.2020. 13:20

Opasnost za BiH je sama BiH onakva kakva je onako nakaradna sklepana jer je prepunjena sa muslimanskim genocidašima koji su vekovima istrebljivali hrišćane na ovim prostorima u svojim planiranim džihadističko-šerijatskim genocidima, a današnji takozvani "Bošnjaci" su ništa drugo do potomci tih genocidnih poturičkih kvislinga i u većini slučajeva su upitanju vrlo genocidni muslimanski genocidaši koji poput ovog Bakira i njegovih istomišljenika zastupaju genocidnu muslimansku politiku Alije Izetbegovića iz njegove genocidno-terorističke Islamske deklaracije!

buki

16.09.2020. 14:08

Njima je destabilizacija i kada Dodik diše. Najviše bi im odgovaralo da Dodik i Republika Srpska uopšte ne postoje, ali zahvaljujući velikom RATKU MLADIĆU, želja im se nije ispunila.

električar

16.09.2020. 15:18

Ovaj siroma' će u jednom momentu da izjavi da je opasnost po stabilnost Bosne i Hercegovine i činjenica da je Dodik uopšte ŽIV !