PORODILjA PREMINULA OD KORONE: Dr Šoljanin izgubila bitku sa virusom, iza nje ostali dvoje dece i suprug

Tanjug

nedelja, 09. 08. 2020. u 17:32

ПОРОДИЉА ПРЕМИНУЛА ОД КОРОНЕ: Др Шољанин изгубила битку са вирусом, иза ње остали двоје деце и супруг

Foto: Facebook

PORODILjA Belma Šoljanin (37), koja je bila zaražena virusom korona, preminula je danas u Sarajevu, tri dana nakon porođaja.

Informaciju o smrti porodilje potvrdila je generalna direktorika KCUS Sebija Izetbegović, navodeći da je beba dobro i da je nakon dva testiranja negativna na virus.

Kako se nezvanično saznaje preminula je Belma Šoljanin, direktorka Instituta za majku i dete, filantropkinja koja godinama pomaže mladim majkama i trudnicama da lakše i uspešnije shvate ulogu roditeljstva.

Suosnivač je Udruženja i Fejsbuk grupe Centar za trudnice i mlade majke - Savetovalište udruženja TIM, gde su žene iz cele BiH i regiona tražile savete i delile iskustva o trudnoći, porođaju, dojenju, majčinstvu.

Ona je u 35. nedelji trudnoće primljena u Izolatorijum Podhrastovi, a porođena je pre tri dana na GAK-u i vraćena u izolatorijum.

Osim tek rođenog sina, iza Belme su ostali suprug i dve kćerke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Slejter

09.08.2020. 18:12

Ишли на треће па мушко,бог је испунио њихову жељу али судбина умешала прсте. Ово је за све оне који кажу да вирус не постоји,да нас прскају авионима,5G и остала с.....