OTAC MALE VANJE STIŽE PRED SUDIJU: Sumnja se da je otkrio ubicama kada će devojčica napustiti stan

Novosti online

04. 12. 2023. u 16:59

OTAC Vanje Gorčevske (14), devojčice iz Skoplja koja je oteta i brutalno ubijena, trebalo bi danas da istražnom sudiji da iskaz. Očekuje se da će u sud biti doveden u kasnim poslepodnevnim časovima, javlja Kurir.mk.

ОТАЦ МАЛЕ ВАЊЕ СТИЖЕ ПРЕД СУДИЈУ: Сумња се да је  открио убицама када ће девојчица напустити стан

Foto: Printskrin

Vanjin otac je sinoć ispitan u policiji, a državni tužilac Gabril Bubevski rekao je danas na konferenciji za medije da postoje neposredni dokazi da su izvršioci krivičnog dela od Vanjinog oca dobili informaciju kada će devojčica izaći iz stana.

- U ovom trenutku imamo dokaze da je otac indirektno učestvovao u informisanju počinilaca kada će devojčica napustiti stan. Nemamo saznanja da je umešan u motiv ubistva. Jedan od osumnjičenih je rekao da je informaciju o devojčici dobio od oca - rekao je Bubevski dodajući da otac negira da je to učinio.

Na konferenciji za novinare je istaknuto da je prvoosumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo, koji je, kako se veruje, organizator i izvršilac ubistva, u bekstvu, dok je trojici osumnjičenih određen pritvor od 48 sati.

Podsetimo, mala Vanja je nestala 27. novembra oko 7.20 časova, a njeno telo pronađeno je 3. decembra u ataru sela Brazda nadomak Skoplja. 

(Telegraf)

BONUS VIDEO: IZBODEN NOŽEM 30 PUTA: Jezivo ubistvo muškarca, zločin se odigrao u napuštenoj kući u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024