OVO JE ŽRTVA MONSTRUMA IZ GRADAČCA: Nermin Sulejmanović bezdušno ubio suprugu, sve vreme se snimao - pa nastavio krvavi pir

Novosti online

11. 08. 2023. u 18:09

NEVZETA Hećimović je žrtva svirepog ubice Nermina Sulejmanovića. Monstrum je egzekuciju svoje supruge direktno prenosio na Instagramu.

ОВО ЈЕ ЖРТВА МОНСТРУМА ИЗ ГРАДАЧЦА: Нермин Сулејмановић бездушно убио супругу, све време се снимао - па наставио крвави пир

Foto: Fejsbuk

Prijatelji i porodica se opraštaju od Nevzete u šoku i bolu.

Sulejmanović je na društvenoj mreži Instagram postavio snimak izuzetno uznemirujućeg sadržaja, poručivši gledaocima da će uživo videti ubistvo.

Na snimku se zatim vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženske osobe. Takođe, na snimku se može čuti plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Nakon jezivog ubistva, on je otišao uživo na Instagram i mirno komunicirao sa svojim pratiocima, kao da se ništa nije dogodilo. Tada je rekao da je pucao i na policajca, ali da ne zna šta mu se dogodilo.

Tom prilikom je najavio i da "puni pušku i ide dalje".

Sulejmanović je tada na svom profilu objavio dve fotografije, na prvoj sa suprugom i detetom, dok je na drugoj sam sa ćerkom.

(Avaz)

BONUS VIDEO: PREŽIVELI RAFALE UROŠA BLAŽIĆA, A SLUPALI SE AUTOM - Mladi iz Malog Orašja u bolnici, porodice u šoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!