SRAMOTNA PROVOKACIJA U HRVATSKOM SABORU: Pred Srbima zbog nevremena aludirao na zločinačku ”Oluju” (VIDEO)

NEUKUSNOM izjavom Stipe Mlinarića Ćipe iz Domovinskog pokreta ”drago mi je da su tu i kolege iz SDSSa iako se sprema oluja vani” započela je u Zagrebu trodnevna vanredna sednica Hrvatskog sabora koju je sazvao Zoran Milanović.

СРАМОТНА ПРОВОКАЦИЈА У ХРВАТСКОМ САБОРУ: Пред Србима због невремена алудирао на злочиначку ”Олују” (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Indeks.hr

Prvi put jedan šef države u Hrvatskoj sazvao je poslanike na vanrednu sednicu, a razlog je kriza u pravosuđu zbog štrajka zaposlenih koji traje sedam sedmica i afere sa prodajom gasa ”za evro”.

Notorni poslanik iz redova krajnje desnog Domovinskog pokreta sramotnom izjavom očito je aludirao na "Oluju" nakon koje su proterani Srbi iz Hrvatske, a u kontekstu aktualnih događaja u Hrvatskoj kada opozicija zamera Pupovčevom SDSS-u da ćute i u svemu podržavaju HDZ sa kojim su u opoziciji. Mlinarić je i do sada imao slične ”bisere”, pa je zatražio i da se Miloradu Pupovcu oduzme hrvatsko državljanstvo, jer radi protiv hrvatskih nacionalnih interesa. Po njemu lider Srba u Hrvatskoj ne zastupa u Saboru interese Srba u Hrvatskoj, već Beograda, a uporno tvrdi da su među nestalim samo Hrvati, a ne Srbi.

U takvoj naelektrizovanoj atmosferi, punoj uvreda i optužbi, traje vanredno zasedanje poslanika na koje predsednik državekoji je sve zakuvao nije ni došao. A bez uvreda na račun Srba, uoči obeležavanja godišnjice Oluje, očito ne može i kada su teme plate zaposlenih u pravosuđu i muljanje sa prodajom viškova gasa po ”posebnim cenama”.

A SDSS kao koalicioni partner uz sve to čvrsto podržava aktualnu vladu, pokušava da bude ”most” između štrajkača u pravosuđu koji traže 400 evra više plate i mogućnosti budžeta. Tako je u ime SDSS-a Boris Milošević rekao da nema ustavne krize i vanredne situacije, a usput apelovao da se poveća plata svim službenicima i da se postigne kompromis u kojem će svi biti zadovoljni.

Pupovac je govorio o razmerama šteta od oluja i nevremena koje je uporedio sa štetama nakon zemljotresa i zatražio hitnu pomoć stradalima. O viškovima gasa i sumnjivoj prodaji ”za evro” tek će govoriti, ali će poslanici SDSS na kraju dignuti ruke za vladu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!