TREĆI DAN NESTANKA MARIJANE SEIFERT: Policija istražuje teren oko Save i Mosta mladosti, u toku ispitivanje najbližih

Novosti online

29. 04. 2022. u 18:01

VEĆ treći dan traje potraga za Marijanom Seifert (38), nestalom u Zagrebu u noći između utorka i srede.

ТРЕЋИ ДАН НЕСТАНКА МАРИЈАНЕ СЕИФЕРТ: Полиција истражује терен око Саве и Моста младости, у току испитивање најближих

Foto: Printskrin/JutjubVelikiBrat

Njen suprug Karlo Seifert očajan je, kao i roditelji i sestra. U razgovoru za RTL Marijanina sestra Maja Kovačević otkrila je da nema nikakvih novosti u vezi s njezinom potragom. Zabrinuta Maja kratko je otkrila i da policija ispituje porodicu i najbliže prijatelje.

Inače, Marijana se iz svoje kuće udaljila negde oko ponoći u utorak, a suprug je nestanak prijavio u sredu ujutro. Rekao je kako je suprugu poslednji put vidio u utorak uveče, kada su otišli na spavanje.  Sutra ujutro nije je bilo u stanu, a njena dokumenta i stvari prolaznici su pronašli u blizini Mosta mladosti i odmah pozvali policiju.

Policija zasad vodi slučaj kao klasičan nestanak osobe i u ovom trenutku potraga ide u tom smeru. Nezvanično se saznaje da se potraga obavlja na području toka reke Save, oko zagrebačkog Mosta mladosti i toplane, istočno od mosta.

Prema objavljenim podacima u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Marijana Seifert je u trenutku nestanaka na sebi imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike.

Reč je o 38-godišnjakinji visine 167 centimetara, plave kose i zelenih očiju, vitke građe, a na donjem delu leđa ima tetovažu cveta, dve tribal tetovaže na levoj podlaktici i desnom zglobu. Takođe ima tekstualnu tetovažu na desnom ramenu, a na dlanu desne ruke tetoviran znak beskonačnosti, kao i tetoviranu glavu jednoroga na levoj butini.

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Kamere snimile ubistvo u kafiću na Novom Beogradu

(Večernji list)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a