POMAK U POTRAZI ZA POBEDNICOM VELIKOG BRATA: Detalj sa mosta bi mogao da otkrije šta se desilo sa Marijanom

Novosti onlajn

28. 04. 2022. u 17:10

INTENZIVNA potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobednica rijaliti šoua Veliki brat 2011, ušla je u drugi dan, a novi detalj sa mosta kod kojeg su pronađeni njen telefon i dokumenta mogao bi da napravi veliki pomak, možda i da reši slučaj.

ПОМАК У ПОТРАЗИ ЗА ПОБЕДНИЦОМ ВЕЛИКОГ БРАТА: Детаљ са моста би могао да открије шта се десило са Маријаном

Foto: ЅoutubePrintscreen/Monika Loticic

"Dobro jutro, nalazim se na sredini Mosta mladosti, na pešačkom delu i pronašao sam torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert i mobilni", deo je telefonskog poziva koji je u 5.30 ujutro u sredu na broj 192 uputio građanin dok se kretao stazom za pešake iz smera Savice prema Zapruđu, prenosi Jutarnji.hr.

Sa razmakom od tri sata policiji je usledio novi poziv. U 8.30 bračni partner Marijane Seifert prijavio je njen nestanak iz stana u Lastovskoj ulici koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio tu noć, posle ponoći, nakon što su otišli na spavanje.

Prijateljica u šoku

Jedna od prijateljica nestale je u potpunom šoku jutros istakla da ne može da veruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan - priča prijateljica i dodaje:

- Zvučala mi je setno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da će doći kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne seda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer nijedan problem nije nerešiv - rekla je Marijanina drugarica.

Bez poruke

Suprug nestale za Slobodnu Dalmaciju je na dan nestanka izjavio da nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka prema kojima bi se dalo zaključiti da planira nestati, tako da je za celu porodicu Marijanin nestanak velika misterija.

Podsetimo, Marijana je postala poznata javnosti pre 11 godina tokom učešća u "Velikom bratu", kada se upustila u ljubavnu romansu sa srpskim pevačem Nikolom Nemeševićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)