CRNOGORSKI predsednik Milo Đukanović, koji je nakon događaja u toj zemlji ekspresno doputovao u Zagreb, nakon razgovora sa Zoranom Milanovićem rekao je da je "Cetinje pokazalo da Crna Gora nema vladu koja štiti nacionalne interese".

Komentari (9)

sara

16.09.2021. 14:41

Pa Milo umesto što apeluješ da se Hrvatska zauzme u EU za Crnu Goru, bilo bi ti bolje da se zauzme oko tvog ogromnog bogatstva stečenog lopovlukom, korupcijom i švercom cigareta i opijata!!!!.

Perica Pasic

16.09.2021. 15:03

Crnogorci narod koji je dobio naziv po brdu/planini,nastali u Titovom Jajcu,Hrvati narod bez istorije becki konjusari i kocijasi.Njihove istorijske licnosti Ante Pavelic,Stepinac,Josip Broz,Ban Jelacic,Franjo Tudjman,Miras Dedeic,Milo Djukanovic,Draginja Stankovic Vuksanovic,Darko Sukovic?!?!?!?!?!

Atila

16.09.2021. 17:44

Sta ovaj Milanovic oce sa kriminalcom Djukanovicem? Mozda oce da dijeli profit od praska i cigara?Milanovic neznalica,a onaj miloklis ogrizo u kriminalu pa trazi neki izlaz,da pobegne u NDH kao Sekula Drljevic.

Homogenost

16.09.2021. 17:47

Jedina verski homogena drzava na citavom balkanu I evropi uopste je Hrvatska. A ova dvojica su cirkusanti I potpuno nebitni. Nije mi jasno sto ste izvestava o njima.

Vuk07

16.09.2021. 23:33

Ovo na nesto smrdi. Milo priprema teren kako ce da zbrise iz Crne Gore ukoliko prigusti Prvi korak vazdusnim ili plovnim putem njega ce Hrvati da prebace u njihovu lepu. Kod njih ce ostaviti koje miionce da ga zastite od gonjenje i sudskog procesa u CG. A odatle juzna Amerika Argentia, Kolumbija tamo mu je leglo njegovi Montenegrosi emigrirali. Tek cemo onda da shvatimo kada Don Milo zauzme poziciju. Pablo Escobara. Ima da nam salje belo brasno klase 5 ekstra cisto. Svima ce da nam bude bolje necemo da gladujemo.