UHAPŠEN PA PUŠTEN SIN HANKE PALDUM: Mirzad Brkić u Neumu prisiljavao devojku na seks

O. M.

08. 09. 2021. u 06:53

MIRZAD Brkić (36) iz Sarajeva, sin pevačice Hanke Paldum, uhapšen je u Neumu zbog sumnje da je fizički i psihički zlostavljao 26-godišnju devojku, te je prisiljavao na intimni odnos mimo njene volje.

УХАПШЕН ПА ПУШТЕН СИН ХАНКЕ ПАЛДУМ: Мирзад Бркић у Неуму присиљавао девојку на секс

Foto Avaz

MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona saopštio je da je slučaj policiji prijavila žena, u čijoj je kući devojka odsela.

- Žena je u ponedeljak telefonom prijavila da je, u njenoj kući u Neumu, M. B. (36) fizički i psihički maltretirao njenu 26-godišnju gošću, te je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos - navodi se u saopštenju MUP HNK.

Osumnjičeni je uhapšen i sproveden u Mostar na dalju kriminalističku obradu.

Obavešten je nadležni tužilac, a istragu je preuzela kriminalistička policija MUP HNK, čiji inspektori utvrđuju okolnosti i navode iz prijave. Nakon ispitivanja Mirzad je pušten na slobodu.

Hanka Paldum, Foto Instagram/hankapaldum_official

Hankin sin Mirzad poznat je po ispadima i ranije je, u više navrata, dolazio u sukob sa zakonom. Kao 20-godišnjak pretučen je ispred noćnog kluba "Boemi" u koji je nasilno pokušao da uđe, da bi 2011. bio ranjen u pucnjavi. U januaru 2014. je uhapšen nakon što je terencem "nisan" u naselju Grbavica u Sarajevu sleteo s puta i povredio tri žene koje su stajale na trolejbuskom stajalištu. Utvrđeno je da je vozio pod dejstvom narkotika, 20 kilometara na čas brže od ograničenja. Nakon priznavanja krivice osuđen je na dve godine zatvora, uz lečenje na psihijatriji i oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana. U novembru 2014. je hapšen zbog posedovanja droge i nelegalnog oružja, odnosno pištolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)