SUKOB NA PLAŽI U HRVATSKOJ: Žena preko razglasa terala ljude iz mora (VIDEO)

Novosti onlajn

02. 09. 2021. u 21:54

OVAJ snimak je nastao nakon što su već isterali dva dečaka koji su ronili. Uzurpirali su more, stavili bove dužinom više od 50 metara od obale. Čim se neko približi, razglasom teraju - izjavila je autorka koja je ovaj video i snimila.

СУКОБ НА ПЛАЖИ У ХРВАТСКОЈ: Жена преко разгласа терала људе из мора (ВИДЕО)

Foto: "Novosti"

Podsetimo, u julu je celu Hrvatsku obišao snimak incidenta upravo sa ove plaže na kojoj je moglo da se vidi da, vlasnik površine na kojoj se nalazi sporna plaža, zamahuje lopatom prema kupačima.

-U ponudi agroturizma imamo i ponudu kupanja na moru, na našoj privatnoj plaži koja je ujedno i nudistička. Dogodi se da se gosti kupaju na plaži, a neko im među nogama pliva i lovi puževe.

- Ogradili smo plažu bobicama isključivo kako bi se videlo da se radi o nudističkoj zoni – pojasnila je nakon tog incidenta Miljenka Štokić reakciju svog supruga.

Nenad Štokić jeste vlasnik površine na kojoj je određena granica pomorskog dobra, ali ona nije zavedena u knjigama i zato mu nije potrebna nikakva koncesija.

Prema odluci primorskih zakona iz 2018., nije u prekršaju! Sme da koristi plažu, a i po potrebi ogradi, sve dok se granica pomorskog dobra ne utvrdi u zemljišnim knjigama.

Bonus video:

 

(Večernji)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)