RASKOL U STRANCI MIROSLAVA ŠKORE? NJegova sestra pozvala sve da ne prihvataju ostavku

Novosti online

21. 07. 2021. u 13:30

NAKON iznenadne odluke lidera Domovinskog pokreta Miroslava Škore da podnese ostavku na sve stranačke funkcije, oglasila se njegova sestra Vesna Vučemilović i pozvala organe te stranke da ne prihvate ostavku njenog brata.

РАСКОЛ У СТРАНЦИ МИРОСЛАВА ШКОРЕ? Његова сестра позвала све да не прихватају оставку

Foto: Jutjub Printskrin

Škoro je, naime, juče saopštio da ostavku podnosi iz ličnih i porodičnih razloga, a nakon javljanja njegove sestre ispostavilo se da se u pozadini valja sukob.

Škorina sestra je negirala razloge odlaska sa čela stranke, koje je predstavio njen brat i traži ostavku čoveka s kojim se Škoro navodno sukobio.

Vučemilović nije krila da je iznenađena bratovljevom ostavkom i odmah je pozvala članstvo Domovinskog pokreta da je ne prihvati, preneo je zagrebački portal Index.

Vučemilović je zatražila ostavku Marija Radića, koji se spominje kao osoba sa kojom se Škoro sukobio, a koji bi ga i zamenio na liderskoj poziciji do izbora novog predsednika Domovinskog pokreta.

Sukob se navodno zaoštrio oko koalicija koje bi Domovinski pokret mogao da formira u nekim lokalnim sredinama sa HDŽ-om, čemu se Škoro protivio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)