OTKRIVENA MISTERIJA ČUDOVIŠTA IZ LOH NESA: Američki naučnik tvrdi - stvorenje postoji, evo šta je u pitanju

Novosti online

19. 01. 2021. u 14:20

AMERIČKI naučnik tvrdi da je razotkrio misteriju čudovišta iz Loh Nesa.

ОТКРИВЕНА МИСТЕРИЈА ЧУДОВИШТА ИЗ ЛОХ НЕСА: Амерички научник тврди - створење постоји, ево шта је у питању

Foto: Depositphotos

Naime, on smatra da je "čudovište" ustvari vrsta morske kornjače. U istraživanju profesora Henrija Bauera stoji da popularna Nesi pripada neotkrivenoj vrsti kornjača koja je "zarobljena" u jezeru nakon što je došlo do povlačenja vode na kraju posljednjeg ledenog doba. 

Samoprozvani fanatik za misteriju Loh Nesa odbacio je ideju da je biće u jezeru ustvari dinosaurus. 

- Način na koji se opisuje čudovište iz Loh Nesa već je viđen u opisu brojnih vrsta kornjača kao što je sposobnost disanja vazduha iznad vode kao i u vodi, provođenje vremena u dubokim vodama, ali i kretanje po tlu, sposobnost da se brzo kreće u vodi, kao i mogućnost da bude aktivna u jako hladnim vodama i relativno duge vratove. Koje je vrste čudovište iz Loh Nesa mora se tek otkriti i ima sličnost s vrstom velikih morskih kornjača koje postoje u određenim delovima okeana - smatra profesor. 

Istraživanje profesora Bauera koje je objavljeno u naučnom časopisu pripada poslednjem u nizu radova koji ukazuju na to da zanimanje za čudovište iz Loh Nesa ne prestaje, piše Miror.

- Sve upućuje na to da je reč o životinjama koje provode većinu svog vremena u najdubljim delovima Loha. Nema dokaza koji upućuju na to da je reč o monstruozno velikim jeguljama - kaže penzionisani profesor. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!