VREDI 1,5 MILIONA DOLARA: Zaštitna maska od zlata i dijamanata (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2020. u 15:06

Izraelska draguljarska kompanija saopštila je da radi na najskupljoj masci protiv virusa korona na svetu, koja će biti od belog zlata i prekrivena dijamantima, a koštaće 1,5 miliona dolara.

ВРЕДИ 1,5 МИЛИОНА ДОЛАРА: Заштитна маска од злата и дијаманата (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Osamnaestokaratnu masku od belog zlata krasiće 3.600 belih i crnih dijamanata s efikasnim N99 filterima na zahtev kupca, saopštio je kreator maske Isak Levi.

 
Levi, vlasnik kompanije "Yven", rekao je da kupac ima dva zahteva - da bude dovršena do kraja godine i da bude najskuplja. Drugi uslov, kazao je, bilo je najlakše ispuniti.
 

On je odbio da identifikuje kupca, ali je rekao da je to kineski biznismen koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

 
Sa svojih 270 grama težine, ona je skoro 100 puta teža od tipične zaštitne maske - i verovatno neće biti praktična za nošenje.

(021)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)