DA KUHINJA BLISTA: Jednostavan način kako da očistite toster
TOSTER je prepun mrvica i deluje vam kao da nije dovoljno čist, a ne znate kako da ga valjano operete.
Foto Shutterstock
Ali ne brinite. Sa drugog kontinenta, iz daleke Australije, poručuju da ga možete isfenirati! I ne samo to.
Vlasnica jedne kompanije za čišćenje iz ove zemlje otkriva da većina tostera ima tanku fioku na svom dnu, za koju ljudi mahom ne znaju. Nju bi trebalo izvaditi i istresti sve mrvice koje sadrži, a potom je oprati deterdžentom za pranje sudova i dobro osušiti pre nego što je vratite na mesto. Ali pre toga uzmite fen, uključite ga na najjače duvanje i usmerite ka unutrašnjosti tostera - sve nečistoće će izleteti iz njega za tili čas.
Unutrašnji deo tostera možete nežno istrljati četkicom za zube, a spoljašnjost sunđerom umočenim u deterdžent za pranje sudova. Temeljno posušite toster i, za svaki slučaj, nemojte ga koristiti još pola sata.
Preporučujemo
DA DUŽE BUDE SVEŽA I DA SE NE KVARI: Evo kako se pravilno čuva hrana u frižideru
02. 07. 2024. u 06:45
SUKOB NAM JE PRED VRATIMA Rute upozorava: Mi smo sledeća meta Rusije
RUSIJA bi mogla da bude spremna da upotrebi vojnu silu protiv NATO-a u narednih pet godina, smatra generalni sekretar NATO-a Mark Rute.
11. 12. 2025. u 15:46 >> 16:40
OSUĐENI ZA UBISTVO STARCA U ZATVORU PADINSKA SKELA: Zrna saosećanja nemaju, izrečene višegodišnje kazne
SREĆKO Stefanović (22), Saša Stanković (22) i Dalibor Petrović (24) oglašeni su danas krivim u Višem sudu u Beogradu za teško ubistvo Stanimira Brajkovića (74) na bezobziran i nasilnički način u zatvoru Padinska Skela početkom februara 2024. godine. Ovom prvostepenom presudom Stefanović je osuđen na 19 godina zatvora, a Stanković i Petrović na po 18 godina.
11. 12. 2025. u 16:22
PEJAKOVIĆ: Srbi su skupo platili LAŽ o Jugoslaviji, koja traje od '45 i plaćaćemo je još
GLUMAC Nikola Pejaković oduševljava publiku širom regiona ulogom Momčila u seriji "Tvrđava", koja se bavi ratnim devedesetim i raspadom nekadašnje države Jugoslavije.
13. 12. 2025. u 15:33
Komentari (0)