DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 8. JUN: Rak da se pazi nesporazuma sa partnerom, Devica da se ne zaleće u ljubavi, Škorpija nervozna

Astrolog Marina Jungić Milošević

07. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 8. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 8. ЈУН: Рак да се пази неспоразума са партнером, Девица да се не залеће у љубави, Шкорпија нервозна

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Neko pokušava da uspori vašu aktivnst na poslu i da oslabi vaš entuzijazam. Aspekti Meseca u Raku, donose vam podršku Jarca, Vodolije i Vage. Neko s kim ste nekada bili emotivno vrlo bliski želi da ponovo uđe u vaš život. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Dogovor sa strancima može se ispostaviti kao odličan poslovni potez. Ako dobijete ponudu za posao, prvo se dogovorite o honoraru ili plati, jer ćete morati da radite mnogo više nego što očekujete. Alergija.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Danas počinju da vam se otvaraju mnoga vrata koja su vam ranije bila zatvorena. Sa četiri planete u vašem znaku definitivno ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Osetljivi disajni organi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa naglašenom 12. kućom, vaša pozicija na poslu može da se promeni nabolje, kao i vaši prihodi. Vodite više računa o tome s kim delite informacije. Nesporazum sa partnerom, ako ste u drugom braku ili značajnoj vezi. Rasejani ste.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Krug vaših prijatelja se širi, jer preko prijatelja, upoznajete ugledne osobe. Angažman u velikoj organizaciji može da vam obezbedi solidna primanja na duže staze. Bračni partner vam priprema prijatno iznenađenje. Bol u leđima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Dan je povoljan za pokretanje ili proširenje privatnog biznisa, kao i zajedničkog posla sa partnerom. Izbegavajte rasprave i sukobe sa saradnicima i kolegama. Ako ste pred odlukom o veridbi ili ulasku u brak, dobro razmislite.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Stara simpatija ponovo pokušava da pridobije vašu pažnju. Zauzete Vage planireaju zajednički put sa partnerom. Ako planirate selidbu ili rad u nekoj prekookeanskoj zemlji, brže ćete dobiti vizu, pasoš, i putnu dokumentaciju.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa naglašenom osmom kućom, brže ćete dobiti pozajmicu, kredit, sponzora za partnerski posao, pokretanje ili proširenje privatnog biznisa, ostvarivanje prava na nasledstvo. Ljubavni partner sumnja u vašu iskrenost. Nervoza.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Uspeh očekuje Strelce koji su zbog posla prisutni u javnosti, bave se advokturom, modom, diplomatijom. Zauzeti mogu doći u situaciju da otkriju partnerovu paralelnu vezu. Poznanstvo sa mlađom osobom na putu ili preko interneta.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašena šesta kuća donosi vam mnogo dosadnih obaveza. Ako već neko vreme pokušavate da se zaposlite, sreća vam se najzad može osmehnuti. Vaš suvladalac Uran nad Algolom donosi vam udvaranje harizmatične osobe. Osetljivi zglobovi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran prelazi preko nekretnice Algol u kući karijere koji simbolizuje "seču glava" - pazite da ne izgubite poziciju. Slobodne Vodolije koje zbog posla često putuju mogu da se zaljube na kraćem putu u inostranstvu. Oprez u saobraćaju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mnoštvo planeta u četvrtoj kući nagoveštava mogućnost seldibe oguća ili adaptacije stambenog prostora. Bračni ili dugogodišnji partner pokušava da vas ubedi u nešto što bi realno bilo bolje za vašu zajedničku budućnost. Glavobolja.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!