DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 6. NOVEMBAR: Lav da ne preteruje sa troškovima, Strelac da se pazi rasprave, Ribe očekuje romantično veče

Astrolog: Marina Jungić Milošević

05. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 6. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

 ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 6. НОВЕМБАР: Лав да не претерује са трошковима, Стрелац да се пази расправе, Рибе очекује романтично вече

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Izazovni aspekti Meseca u Lavu sa vladaocima vašeg znaka, upozoravaju na oprez ukoliko planirate da uložite novac u neki nov projekat. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata, šalje vam poziv za odlazak na zajednički, kraći put.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec obrazuje kvadrat sa Uranom u vašem znaku, donoseći vam rasprave sa partnerom i mlađim članovima porodice, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vladalac vaše astrološke kuće posla, Mesec, pravi izazovan aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, zbog čega možete biti skloni nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Zauzeta osoba kojoj se dopadate, šalje vam romantičnu poruku.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac, Mesec, u kvadratu sa Marsom koji upravlja vašom karijerom, opominje da izbegavate rasprave sa nadređenima. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga na kraćem put, dok zauzeti planiraju sređivanje stambenog prostora sa partnerom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sunce koje vlada vašim znakom obrazuje opoziciju sa Jupiterom, zbog čega ne bi trebalo da preterujete kada se radi o troškovima, ali zahtevima koje postavljate pred voljenu osobu. Novac vam pritiče preko paralelnih ili honorarnih poslova.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur obrazuje kvadrat sa Mesecom u astrološkom polju privatnosti, donoseći vam rasprave sa partnerom i članovima porodice. Otvorite četvoro očiju prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora i dokumenata.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicija vašeg vladaoca Venere, koja upravlja i vašim finansijama, donose vam prihode preko poslova sa nekretninama, građevinskim radovima, kao i ulaganja u projekte sa strancima. Na večernjem skupu ili proslavi, očekuje vas susret s Lavom.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, obrazuju napete aspekte sa Mesecom u astrološkoj kući karijere, zbog čega bi danas bilo bolje da izbegnete rasprave sa ženama. Neko koga ste upoznakli preko interneta ili društvene mreže, želi da se vidi s vama.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Neptun, suvladalac vašeg znaka, prave izazovan aspekt sa Mesecom, donoseći vam mogućnost dogovora o pokretanju isplative saradnje sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Poslušajte savet jednog Lava. Smanjite unos šećera.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Izaovan aspekt vašeg vladaoca Saturna sa Mesecom u astrološkoj kući finansija i konkurencije, upozorava na oprez kada se radi o ulaganju novca u nove poslove. Stara simpatije koju dugo niste videli, priželjkuje da ponovo uđe u vaš život.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vladaoci vašeg znaka, Uran i Saturn, obrazuju napete aspekte sa Mesecom u astrološkom polju partnerskih odnosa, zbog čega bi trebalo da povedete računa o komunikaciji sa voljenom osobom, kao i sa saradnicima i kolegama. Provodite više vremena u prirodi.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Planeta koja upravlja vašim znakom, Neptun, obrazuje inkonjukciju sa Mesecom, što donosi inspiraciju i motivaciju Ribama koje se bave kreativnim zanimanjima ili sportom. U večernjim satima, dobijate romantičnu poruku od Device.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024