HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 19. JUN: Ovna očekuju lepe poslovne vesti, Vaga da izbegava svađu, Ribe da paze šta i kome pričaju

Astrolog: Marina Jungić Milošević

18. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 19. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 19. ЈУН: Овна очекују лепе пословне вести, Вага да избегава свађу, Рибе да пазе шта и коме причају

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

 

Ovan

Mesec prelazi preko polja privatnog biznisa i obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam povoljne vesti o novom poslu. Asteroid Eros u astrološkom polju tajni nagoveštava susret sa zauzetom osobom. Obratite pažnju na ishranu.

Bik

Zahvaljujući naglašenoj poziciji Meseca u Raku, pod uticajem Jupitera u vašem znaku, očekuju vas novčani dobici. Šarmantna osoba iz vašeg okruženja, daje vam do znanja da želi nešto više od prijateljskog ćaskanja s vama. Proverite hormonski status.

Blizanci

Aspekt između Meseca u polju posla i retrogradnog Saturna, najavljuje mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu. Novac vam pritiče iz paralelnog izvora prihoda. Susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama. Podložnost povredama.

Rak

Zbog Meseca u vašem znaku gde je i asterioid Pobeda, pod uticajem Jupitera, rastu šanse da započnete privatni biznis. Aspekti retrogradnog Plutona, simbola moći, upozoravaju da se ne raspravljate sa partnerom ili članom porodice. Bol u leđima.

Lav

Mesec u Raku naglašava vašu intuiciju koja vam pomaže da donesete najbolju odluku o nastavku poslovne saradnje sa jednim vodenim znakom. U popodnevnim satima očekuje vas susret sa osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Osetljiva koža.

Devica

Sve i da hoćete, ne uspevate da se odmorite, ako vaš posao ima veze sa medijima, umetnošću, medicinom. Pozicija vašeg vladaoca Merkura i Meseca u polju neočekivanih situacija, nagoveštava mogućnost zaljubljivanja u zauzetu osobu. Nesanica.

Vaga

Tranzit Meseca preko polja karijere, donosi vam poslovnu ponudu od osoba sa kojima ste nekada sarađivali. Aspekti retrogradnog Plutona, koji upravlja vašim ljubavnim životom, opominju da se klonite rasprava sa partnerom. Više šetajte.

 

Škorpija

Mesec u dobrom aspektu sa planetom komunikacija, Merkurom, u polju ljubavi i Jupiterom i Uranom u polju partnerskih odnosa, otvara mogućnost da preko partnera, emotivnog ili poslovnog, završite važan posao. Jedan Rak misli na vas. Oprez za volanom.

Strelac

Jake pozicije vašeg vladaoca Jupitera u Biku i Meseca u Raku, znacima u koje vam "padaju" polja posla i novca, otvaraju nove mogućnosti u poslovanju sa strancima. Vatreni Ovan otvoreno pokazuje koliko mu je stalo do vas. Čuvajte se povreda u sportu.

 

Jarac

Aspekti Mesec u polju partnerskih odnosa, pogoduju vam ako se bavite poslom koji ima veze sa umetnošću i medijima. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom u retrogradnom hodu, "priziva" nekoga s kim ste nekada bili bliski. Pad imuniteta.

Vodolija

Prelazak Meseca preko polja posla, koji obrazuje povoljan aspekt sa jednim od vaših vladalaca Saturnom, donosi vam nove poslovne izazove. Napet aspekt između Urana i Marsa u polju ljubavi, opominje da izbegavate rasprave. Kontrolišite pritisak.

Ribe

Kvadrat između Merkura i vašeg vladaoca Neptuna, upozorava da povedete računa o tome šta kome pričate. Mesec u polju ljubavi, donosi vam iznenadni poziv za izlazak od osobe koju poznajete preko poslovnih kontakata. Smanjite unos slatkiša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!