SVEČANOST NA UNIVERZITETU U BEOGRADU: Uručene master diplome za 44 akademca

Lj.B.

09. 06. 2023. u 12:05

DIPLOME o završenim master akademskim studijama na Univerzitetu u Beogradu uručene su na svečanosti u Rektoratu UB. Ukupno 44 kandidata sa pet studijskih programa master akademskih studija iz multidisciplinarnih i interdisciplinarnih naučnih oblasti dobilo je svedočanstva o stepenu usavršavanja na Univerzitetu u Beogradu.

СВЕЧАНОСТ НА УНИВЕРЗИТЕТУ У БЕОГРАДУ: Уручене мастер дипломе за 44 академца

Univerzitet u Beogradu

 Diplome je uručila prof. dr Ivana Damnjanović sa Fakulteta političkih nauka UB, koja je, uz čestitke, kolegama poželela profesionalne uspehe zasnovane na znanju stečenom na master studijama pri Univerzitetu.

Master akademske studije iz multidisciplinarnih i interdisciplinarnih naučnih oblasti organizuju se pri Univerzitetu u Beogradu od 2001. godine. Prvi master program bio je na engleskom jeziku u saradnji sa Univerzitetom u Sarajevu i Univerzitetom La Sapienza u Rimu. Danas se master studije organizuju u okviru više studijskih programa, a njihova realizacija propraćena je velikim interesovanjem studenata. Aktuelni master programi su: Terorizam, organizovani kriminal i bezbednost, Evropska politika i upravljanje krizama, Religija u društvu, kulturi i evropskim integracijama, Obrazovne politike, Računarstvo u društvenim naukama, Napredna analiza podataka, Menadžment poslovnih performansi i Studije migracija.

Prvi upisni rok za akademsku godinu 2023/24. počinje 1. septembra 2023, a svi podaci dostupni su na linku http://www.bg.ac.rs/files/sr/upis/master-akademske/UB_2023.pdf

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DOGOVORI SE SA REŽISEROM Kamera ulovila detalj na Memedoviću tokom Potere - komentari ne prestaju da se nižu