DRAGAN BJELOGRLIĆ KAO HADŽI TRIFUN: Prvi trejler filma "Nečista krv - greh predaka" (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 17:05

FILM "Nečista krv - greh predaka", po motivima dela Bore Stankovića i scenariju sineaste Voje Nanovića u režiji Milutina Petrovića bioskopska publika trebalo bi da vidi od leta, a u susret tome predstavljen je i prvi trejler ovog ostvarenja sa Draganom Bjelogrlićem, Anđelom Jovanović, Katarinom Radivojević, Feđom Štukanom i Nelom Mihailović u glavnim ulogama.

ДРАГАН БЈЕЛОГРЛИЋ КАО ХАЏИ ТРИФУН: Први трејлер филма Нечиста крв - грех предака (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka, koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana „Nečista krv“, navodi se u opisu filma.

Film je snimljen prema scenariju kultnog domaćeg sineaste Vojislava Voje Nanovića, nastalom pre nepuna pola veka, a adaptaciju je uradila Milena Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a