ŽIVOT FEĐE STOJANOVIĆA OBELEŽILA JE VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo mu je sin Uroš - reditelj koji je gradio karijeru u Holivudu

Novosti onlajn

05. 05. 2021. u 19:40

GLUMAC Feđa Stojanović preminuo je u 73. godini života nakon teške bolesti.

ЖИВОТ ФЕЂЕ СТОЈАНОВИЋА ОБЕЛЕЖИЛА ЈЕ ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА: Преминуо му је син Урош - редитељ који је градио каријеру у Холивуду

Foto: Printscreen/Jutjub

Život popularnog glumca obeležila je velika tragedija. Naime, 2017. godine Feđi je preminuo sin. 

Njegov sin Uroš, jedan od najtalentovanijih reditelja, preminuo je u svom stanu u Los Anđelesu, gde je živeo desetak godina i gradio karijeru u Holivudu. 

- Uroš nije imao nikakvih problema. Oženio se pre tri meseca. Žena mu je glumica s našim prostora koja je tamo počela da gradi karijeru. Zavoleli su se. Sve je to tako kratko trajalo - rekao je tada Feđa, koji je, umesto dobrih vesti da će dobiti unuče, primio poziv iz Amerike da su njegovog sina pronašli mrtvog.

Foto: Printscreen/Jutjub

Uroš Stojanović

Glumac je stalno bio u kontaktu sa sinom, koji se nije žalio da ima probleme.

- Išao je pre pola godine na neki pregled. Utvrdili su da je potpuno zdrav. Čekao je da krene da snima svoj film. Ne znamo još uzrok smrti, samo pretpostavljamo da je srčani udar. Verovatno će se ispostaviti da mu je stalo srce - govorio je neposredno nakon smrti sina poznati glumac za "Kurir".

Uroš Stojanović snimio je film „Čarlston za Ognjenku“, koji će zlatnim slovima biti ispisan u istoriji srpske kinematografije, ne samo zbog povratka u velikom stilu na veliko platno Olivere Katarine već i jer je lansirao neke nove mlade glumice. Nakon velikog uspeha, nije dobio šansu da snimi drugi film, pa je otišao u Holivud. Deset godina je spremao svoj holivudski prvenac, ali smrt ga je sprečila da postane otac i nastavi da snima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!