SLOBODI MIĆALOVIĆ SE ISPUNILA VELIKA ŽELJA: Glumica igra glavnu ulogu u predstavi, a na sceni će poljubiti ovog kolegu (FOTO)

Novosti onlajn

09. 04. 2021. u 09:32

NAKON više od četiri decenije od sutra uveče ponovo je na repertoaru Jugoslovenskog dramskog pozorišta predstava "Pučina", nastala po delu Branislava Nušića.

СЛОБОДИ МИЋАЛОВИЋ СЕ ИСПУНИЛА ВЕЛИКА ЖЕЉА: Глумица игра главну улогу у представи, а на сцени ће пољубити овог колегу (ФОТО)

Foto: Printscreen

Davne 1977. godine režiju je potpisao Dejan Mijač, a sada njegov đak Egon Savin. Nušićev lik Jovanke oživeće na sceni glumica Sloboda Mićalović.

- Igram Jovanku, koja je spremna da učini mnoge stvari, i pokušala sam na sceni da opravdam svaki njen postupak. Odlika velikih reditelja je da nam naprave čvrstu konstrukciju u kojoj će se glumci osećati komotno da razvijaju predstavu iz igranja u igranje. Egon Savin je to učinio i svi zajedno se radujemo premijeri - kazala je Mićalovićeva.

Slobodi je partner na sceni Nenad Jezdić, a između Jovanke i Vladimira pada i poljubac.

Foto: N.B.

- Godinama je moja želja bila da se vratim u JDP i da tu ostanem. Nadam se da ću očekivanje koje mi je dato za ovu ulogu ispuniti. Ono što je meni važno u ovoj predstavi je izazov – kako i na koji način stati iza takve žene, koja je spremna na razne stvari – izjavila je Sloboda na konferenciji za medije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)