“BUHA” NA PIR FESTU: Predstava "Snežna i sedam patuljaka" na jutjub kanalu podgoričkog Gradskog pozorišta

V.V.S.

01. 04. 2021. u 15:44

POZORIŠTE “ Boško Buha” učestvovaće na Drugom internet regionalnom festivalu teatra za decu - PIR FESTU u organizaciji Gradskog pozorišta Podgorica, koji se održava od 1. do 9. aprila.

“БУХА” НА  ПИР ФЕСТУ: Представа Снежна и седам патуљака на јутјуб каналу подгоричког Градског позоришта

PIR fest

Premijera predstave Snežana i sedam patuljaka” Ljubivoja Ršumovića je u petak, 2. aprila, a 15. aprila biće  na YouTube kanalu Gradskog pozorišta. U predstavi igraju Nenad Nenadović, Andrijana Oliverić, Marta Bogosavljević, Aleksandar Kecman, Miloš

Vlalukin, Marko Pavlović, Dragan Petrović, Nikola Štbac, Nikola Voštinić,Teodor Vinčić, Relja Janković I Luka Grbić.Tokom trajanja festivala, najmlađa publika će imati priliku da na YouTube kanalu Gradskog pozorišta pogleda predstave devet regionalnih teatara.

Festival je takmičarskog karaktera, predstave će biti vrednovane glasovima publike, takozvanim lajkovima.

Gradsko pozorište iz Podgorice  iniciralo je 2020. godine, a većina pozorišta za decu iz regiona prihvatilo, akciju koja omogućava deci da u vreme korone, prate pozorišne predstave.

S obzirom na važnost ovog poduhvata Gradskog pozorišta,  Pozorište Boško Buha se sa zadovoljstvom odazvalo ponovnom pozivu da učestvuje na festival.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri