BIO JE VELIKI RUSOFIL, DO KRAJA JE OSTAO VERAN "LADI": I dalje se prepričava šta je Vlasta Velisavljević rekao nemačkim policajcima na granici

Novosti online

24. 03. 2021. u 11:24

GLUMAC Vlasta Velisavljević preminuo je danas u 95. godini. Mnogi su još davno govorili da bi o njegovom životu mogao da se napiše roman. Preživeo je koncentracioni logor, bio u zatvoru i na Golom otoku, žena ga se odrekla i preživeo je tri bombardovanja.

БИО ЈЕ ВЕЛИКИ РУСОФИЛ, ДО КРАЈА ЈЕ ОСТАО ВЕРАН ЛАДИ: И даље се препричава шта је Власта Велисављевић рекао немачким полицајцима на граници

FOTO: KK Crvena zvezda

Poznato je i da je Vlasta bio veliki rusofil. Do kraja života ostao je veran kolima "lada".

Ostala je anegdota kada je ušao u Nemačku sa novom “ladom”. Policajci ga zaustavili da provere da li ima motor “euro 3”, a pod haubom je bio “euro 4”.

Vlasta im je na to samo rekao: "Prc".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)