VEDRANA RUDAN O PISMU KOJE JOJ JE NATERALO SUZE NA OČI: "Moj legendarni izlet u Beograd potvrdio mi je tezu da ima dobrih ljudi"

U MEDIJIMA u Srbiji i Hrvatskoj podigla se velika buka oko književnice Vedrane Rudan, koja je vakcinu protiv virusa korona primila u Beogradu.

ВЕДРАНА РУДАН О ПИСМУ КОЈЕ ЈОЈ ЈЕ НАТЕРАЛО СУЗЕ НА ОЧИ: Мој легендарни излет у Београд потврдио ми је тезу да има добрих људи

Foto: Tanjug/Nikola Anđić/Printscreen

Kako je Rudan pojasnila za "Večernje novosti", čitava ova priča za nju ima lepu stranu.

- Da mi je neko jasno i glasno rekao, vakcinisaće te da bi ti neki građani Srbije, gospođi tvojih godina, govorili da je ukrala vakcinu i na taj način značajno digla gledanost Televizije N1, pre bih umrla nego na to pristala. Čitava ova priča za mene ima, ipak, i veoma lepu stranu. Iz Srbije mi se javljaju mnogi i nude svoju vakcinu. Citiraću jedno od pisama koje me rasplakalo: "Poštovana, čujem, čitam, da ima Srba koji se bune što ste primili vakcinu namenjenu 'nama'. Zvanično Vam kažem, slobodno uzmite moju vakcinu i revakcinu, ja sam prilično zdrav i mislim da bih koronu mogao da preležim bez većih komplikacija tako da ne planiram vakcinisanje. Ako Vas neko bude prozivao za ovu koju ste već primili, recite da se ja sa ponosom odričem moje u Vašu korist. Zauzvrat ne tražim ništa." Autor pisma mi je dozvolio da ga objavim. Moj sad već legendarni izlet u Beograd potvrdio mi je tezu u koju nikad nisam prestala da verujem, da ima dobrih ljudi. Ostalo su mediji - navela je Rudan.

Kako je istakla, autor pisma joj je dozvolio da ga objacvi.

- Moj sad već legendarni izlet u Beograd potvrdio mi je tezu u koju nikad nisam prestala da verujem, da ima dobrih ljudi. Ostalo su mediji.

Ostatak intervjua sa Vedranom Rudan možete pročitati KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna