BOŽE, MOLIM TE, ZAGRLI JE: Rada Manojlović se potresnim rečima oprostila od Isidore Bjelice (FOTO)

Novosti online

06. 08. 2020. u 09:55

KNjIŽEVNICA Isidora Bjelica preminula je u sredu, 5. avgusta, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću u 53. godini.

БОЖЕ, МОЛИМ ТЕ, ЗАГРЛИ ЈЕ: Рада Манојловић се потресним речима опростила од Исидоре Бјелице (ФОТО)

Foto: Instagram

Brojne poznate ličnosti neutešne su nakon ove tužne vesti i oprostile su se od književnice, među njima i pevačica Rada Manojlović.

- Zbogom, anđele, zbogom borcu naš! Bože, molim te, zagrli je i podari joj večni spokoj i mir u rajskom naselju. Porodici najiskrenije saučešće - napisala je Rada.

- Svi smo mi šokirani ovom iznenadnom i neizmernom tužnom vešću... Draga Isidora, ostaćeš zauvek u našim srcima kao simbol lepote, elegancije, duhovitosti, harizme, inteligencije, a pre svega simbol neprekidne borbe, i velike snage, i pozitivne energije koju si imala, a koju si nesebično delila svima oko sebe - napisala je Manojlovićeva.

- Bila si motivacija i uzor svima nama, i znanima, i neznanima. Pomagala si i ohrabrivala ljude u njihovim mukama i problemima i pored svoje velike borbe, a to mogu samo najveći, kojima su srce i duša veliki kao planina! Čast je bila poznavati takvu osobu.

Foto: Instagram

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!