NAKON BORBE SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Preminuo poznati hrvatski glumac

Novosti online

10. 10. 2023. u 11:01

NAKON borbe s teškom bolešću umro je hrvatski glumac Nenad Cvetko (53).

НАКОН БОРБЕ СА ТЕШКОМ БОЛЕШЋУ: Преминуо познати хрватски глумац

Foto: Printskrin/Jutjub

Glumac je pre dve godine je slučajno otkrio kvržicu na vratu, a u jednom trenutku je i ostao bez glasa. Dijagnostikovan mu je karcinom glave i vrata, piše "Večernji list".

- U vreme kad sam morao da crpim energiju koju nisam imao, pao sam na 35 kilograma. Efekti zračenja i hemoterapije još deluju. Čak i sad, nakon tri meseca, oni još nisu procesuirani u mom organizmu. U principu, da kucnem o drvo, sve je ostalo sama pozitiva – rekao je prošle godine kada je prolazio kroz proces hemoterapije i nadao se dobrom ishodu lečenja.

U pomoć su mu tada pritekle i brojne kolege, pa je pre dve godine tako na inicijativu glumice Višnje Babić u Gradskom pozorištu Trešnja održana promocija knjige "Put u nepovrat" Damira Cvitanovića, a program su nazvali "Knjiga za Cvetka".

Organizatori su u najavi naveli su da su knjige besplatne, te da se skupljaju dobrovoljni prilozi za pomoć glumcu Nenadu Cvetku.

BONUS VIDEO: KNjIGE I BIBLIOTEKE SU NAŠE SKLONIŠTE: Drugi čuvar vremena je prošlost

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije