ORIGINALNA AKCIJA POZORIŠTA U KRUŠEVCU: Donirajte odeću za novu predstavu, ali i reciklažu i najugroženije (FOTO/ VIDEO)

S.BABOVIĆ

05. 06. 2023. u 21:09

KRUŠEVAČKO pozorište premijerno izvodi predstavu za decu „Hrabra krojačica“ 25. juna, a zajedno sa novim delom, odlučili su se i na originalno sakupljanje garderobe.

ОРИГИНАЛНА АКЦИЈА ПОЗОРИШТА У КРУШЕВЦУ: Донирајте одећу за нову представу, али и рециклажу и најугроженије (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: S.Babović, Kruševačko pozorište

Na društvenim mrežama,“fejsbuku“ i Tik-Toku pokrenuli su video - kampanju.

- Organizujemo veliku akciju sakupljanja garderobe za novu predstavu - poručuju glumci iz Kruševca. - Sve što se bude sakupilo, iskoristiće se u reciklažne svrhe, a ono što preostane biće prosleđeno onima kojima je to najpotrebnije. Budite deo naše avanture i podržite nas!

Kruševljani odeću mogu ostaviti na biletarnicu svakog radnog dana od 10,30 do 15,30

i od 18,30 do 20 časova.

Kruševačko pozorište ima bogatu kolekciju kostima za predstave, koja se povremeno obnavlja i reciklira. Za krojenje i šiće zadužena je Biljana Ilić.

Predstava „Hrabra krojačica“ u režiji Marka Torlakovića izvodi se u okviru  Vidovdanskih svečanosti. U predstavi igraju Mitra Mladenović, Jovana Đorić, Ema Petrović, Filip Milićević, Ivan Ćirić, Stevan Zdravić, Ivan Blagojević, Marija Marić.

Tekst za najmlađu publiku napisala je Jelena Paligorić Sinkević. Dramaturg je Jovan Ristić, a za scenografiju i kostim zadužene su Irina Somborac i asistent Marija Janošević.

https://www.facebook.com/reel/1614074845744780

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a