POSLE ČETIRI GODINE OBJAVLJEN NOVI NASTAVAK SERIJALA JU NESBEA: Detektiv Hari Hule u "Krvavom mesecu" vraća se sa krvavim timom odmetnika

D.B.M.

23. 03. 2023. u 15:43

NA novi, trinaesti roman norveškog bestseler pisca Ju Nesbea o detektivu Hariju Huleu čekalo se pune četiri godine. Pred našim čitaocima je "Krvavi mesec", u kome se briljantni detektiv vratio sa svojim istražiteljskim timom odmetnika.

ПОСЛЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ОБЈАВЉЕН НОВИ НАСТАВАК  СЕРИЈАЛА ЈУ НЕСБЕА: Детектив Хари Хуле у Крвавом месецу враћа се са крвавим тимом одметника

FOTO: Promo

Posle nestanka dve devojke, koje jedino povezuje to što su bile na zabavi poznatog milijardera i trgovca nekretninama, angažovani su svi resursi policije u Oslu. Nakon što je pronađeno telo jedne od njih, policija otkriva neobičan "potpis" ubice koji nagoveštava da je to tek početak njegovih monstruoznih namera. A, potraga za nesvakidašnjeg ubice zahteva nesvakidašnjeg detektiva.

FOTO: Promo

Tekst potpisa


Legendarni Hari Hule se preselio u Los Anđeles, nakon što je ostao bez posla i na dobrom je putu da ostvari naum da se ne istrezni do kraja života. I ne namerava da se vrati u Oslo, sve dok žena koja mu je svojevremeno spasila život ne bude u velikoj opasnosti. Izgleda da je to grad iz koga ne može da pobegne.
Po povratku u Oslo, Hari pravi tim istražitelja, u kome su njegov drug iz detinjstva koji diluje kokain, korumpirani policajac i nasmrt bolesni psiholog. Ekipa ima samo deset dana da otkrije ubicu. Sat otkucava, nad gradom se nadvija krvavi mesec.
U svetu je prodato više od 35 miliona primeraka knjiga Ju Nesbea, pisca šarenolike karijere koji je prošao put od profesionalnog fudbalera, "rokera" do romanopisca. Smatraju ga jednim od najuspešnijih norveških pisaca u žanru trilera.

"Krvavi mesec" je objavila "Laguna".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio