KRIMINALCI NISU HEROJI: Nastavak triler-drame "Klan" na RTS

JL. B.

01. 10. 2022. u 14:00

JUNACI triler-drame "Klan" vraćaju se, 1. oktobra, vikendom, u 20.00, na Prvi program RTS-a u drugoj sezoni.

КРИМИНАЛЦИ НИСУ ХЕРОЈИ: Наставак трилер-драме Клан на РТС

Aleksandar Dimitrijević, Foto Firefly productions

Nastavak donosi uzbudljive priče i prati dalji uspon mafijaškog klana na čijem čelu su Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović). Kroz osam epizoda, po scenariju i u režiji Bobana Skerlića, pratimo njihov napredak u kriminalnoj hijerarhiji.

Novouspostavljeni poslovni model, otmice bogataša, predstavlja novi izvor zarade za klan, ali i za njihove nadređene iz redova Komandosa i DB, kao i za Bubona (Feđa Štukan).

- Serija nudi drugačiji uvid u priču, iz drugog ugla posmatra te likove i ne pravi ih herojima. Svaka epizoda se završava otvorenim pitanjem za gledaoce - ističe Nedim Nezirović, a Dimitrijević dodaje da serija duboko analizara ljude iz mafijaškog kruga bez bilo kakvog ulepšavanja priče.

Finalna sezona serije "Klan" biće premijerno emitovana od 8. oktobra, vikendom, u 21.00, na Superstar TV. Treći deo dočaraće nam potpunu propast kriminalne organizacije, čije smo aktivnosti pratili u popularnoj triologiji. U novih osam epizoda videćemo izdaju, nepoverenje i urušavanje klana, koje izaziva imaginarni politički atentat. Mnoge tragikomične situacije zaokružiće priču o nedelima koja konačno stižu na naplatu.

Za produkciju "Klana" zaduženi su "Telekom Srbija" i kuća Firefly, a u seriji igraju i Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec, Gorica Popović, LJubinka Klarić i mnogi drugi.JL. B.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

ŠIPTARSKE PROVOKACIJE: Zastave Albanije na ulicama Dohe pred utakmicu Srbija - Švajcarska (VIDEO)