DŽONI DEP I AL PAĆINO U TANDEMU: Čuveni dvojac sprema novi film o proslavljenom italijanskom slikaru

Novosti online

15. 08. 2022. u 17:27

DŽONI Dep će režirati biografski film o Amedeu Modiljaniju, proslavljenom italijanskom slikaru koji je preminuo u siromaštvu 1920. godine, ali koji je kasnije postao poznat po svojim slikama aktova sa izduženim licima i udovima.

ЏОНИ ДЕП И АЛ ПАЋИНО У ТАНДЕМУ: Чувени двојац спрема нови филм о прослављеном италијанском сликару

Foto EPA

Prema američkom listu "Holivud riporter", Dep će producirati film zajedno sa glumcem Al Paćinom, koji je još 1980-ih želeo da napravi film o pomenutom slikaru zajedno sa čuvenim rediteljem Martinom Skorsezeom, ali su na kraju odustali od projekta.


Za sada, nisu objavljeni detalji o kastingu, ali pošto je Modiljani preminuo u 35. godini, malo je verovatno da će Dep ili Paćino igrati umetnika.

Film će biti adaptiran prema drami Denisa Mekintajra "Modiljani", koja je objavljena 1979. godine.

Radnja je smeštena u 1916. tokom kriznog perioda u slikarovom životu, a u njemu se pojavljuju i kolege umetnici Moris Utrilo i Haim Sutin, kao i pesnikinja Beatris Hejstings koja je bila Modiljanijeva ljubavnica u to vreme. To će biti drugi Depov film kao režiser, 25 godina nakon njegovog vesterna "Hrabri" iz 1995. godine, u kojem je glumio zajedno sa Marlonom Brandom.

BONUS VIDEO: Stefan Milenković oduševio publiku
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TREBA IMATI VERU U LJUDE: Predstavom Svaki pokušaj će se završiti skršenim telima i slomljenim kostima otvoren 56. BITEF