"USPAVANKA" NA KONGRESU: Predstava Narodnog pozorišta biće izvedena u pratećem programu 56. Bitefa

V.V.S.

29. 07. 2022. u 12:05

U OKVIRU ovogodišnjeg 56. Bitefa, od 23. septembra do 2. oktobra, biće održan godišnji plenarni sastanak (kongres IETM) jedne od najstarijih i najvećih međunarodnih mreža za izvođačke umetnosti.

УСПАВАНКА НА КОНГРЕСУ: Представа Народног позоришта биће изведена у пратећем програму 56. Битефа

foto: Narodno pozorište

Kongres, koji će okupiti više od 500 eminentnih umetnika i profesionalaca iz celog sveta, predstavlja produkcijski najobimniji međunarodni skup u regionu.

Pored stručnih programa, gostima će biti prikazan presek najreprezentativnijih srpskih predstava (showcase) nastalih u prethodnoj sezoni, a među kojima je i predstava Narodnog pozorišta u Beogradu "Uspavanka za Aleksiju Rajčić", po tekstu Đorđa Kosića i u režiji Juga Đorđevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)