SMEDEREVO: Koncert flamenka i fada Tamare Jokić u Centru za kulturu

Јелена Илић
Jelena Ilić

27. 04. 2022. u 15:04

UMETNICA Tamara Jokić nastupiće sa bendom u četvrtak, 28. aprila u 20 sati u Koncertnoj dvorani Centra za kulturu Smederevo.

СМЕДЕРЕВО: Концерт фламенка и фада Тамаре Јокић у Центру за културу

tamara jokić

Pevačica Tamare Jokić Diplomirala je na Muzičkom koledžu Berkli,a živi i stvara u Njujorku.

Kroz svoje stvaralaštvo i nastupe donosi fuziju tradicija flamenka i fada, a nastupiće sa bendom koga čine vrhunski muzičari: Dušan Lipovac (gitara), Goran Savić (perkusije), Miloš Bosnić (bas gitara).

Strastveno posvećena mediteranskoj kulturi, muzici i jezicima, Tamara Jokić, „novi glas fada i flamenka“ imala je priliku da radi i nastupa sa mnogim muzičarima i producentima svetske klase kao što su Havijer Limon, Mariza, Diego Klemente, Amira Medunjanin, Izrael Suarez Piranja, Pol Vinter, Džejmi Hadad, Metju Nikol, kao i mlade zvezde svetske muzičke scene u usponu, Pera Krstajić, Lejt Sidik, Nela Rohas.

Prvi album Tamare Jokić “Transiberica“ izdat je u februaru ove godine pod okriljem diskografske kuće Sony music Portugal. Ovaj album sastoji se od deset pesama, pet na španskom, pet na portugalskom, i pripoveda o ljubavi, kako srećnoj, tako i neuzvraćenoj, o ljudskim naravima i vremenu u kome živimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)